اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی

۳۰ میلیون دلار سرمایه خارجی برای یک استارتاپ پاکستانی

یک استارتاپ حوزه تجارت الکترونیک در پاکستان، ۳۰ میلیون دلار سرمایه از سرمایه گذاران منطقه ای و بین المللی جذب کرده است.
استارتاپ بازار، برای ایجاد خدمات جدید خود در قالب  بی تو بی برای تجار در پاکستان، ۳۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرده است. کمپانی «VC Defy Partners»  و «Wavemaker Partners» در سنگاپور بخش عمده ای از این مبلغ را پرداخت کرده اند. نام شرکت ژاپنی سایسون کپیتال و  شرکت اماراتی زاین کپیتال در بین سرمایه گذاران بازار دیده می شود. خدمات تازه  این استارتاپ در شهرهای کراچی و لاهور در دسترس تجار قرار گرفته است.
جذب سرمایه توسط استارتاپ بازار در پاکستان درحالی است که سرمایه گذاری خارجی در اکوسیستم استارتاپی ایران به کمترین سطح رسیده است. پیش از این، شریف نظام مافی، رییس اتاق مشترک ایران و سوئیس در اینوتکس ۲۰۲۱ از سرمایه گذاری چند برابری شرکت نسله در پاکستان نسبت به ایران خبر داد. نظام مافی گفت:«سرمایه گذاری شرکتی مثل نسله در کشوری مثل پاکستان با وجود مشکلات داخلی، چندبرابر ایران است چراکه در سطح سیاسی کلان، دعوایی با جهان بیرون از خود ندارد».
در رتبه بندی جهانی استارتاپ ها که توسط استارتاپ بلینک منتشر شده، رتبه پاکستان در بین ۱۰۰ کشور جهان، با ۷ پله صعود نسبت به سال ۲۰۲۰، در سال ۲۰۲۱ به ۷۵ رسیده است. پاکستان دومین کشور جنوب آسیا در رتبه بندی استارتاپ بلینک  از اکوسیستم های استارتاپی منطقه است.  هم چنین رتبه پاکستان  پنجاه و پنجمین کشور جهان  در رتبه بندی ETC، صنایع فناوری آموزش است.
لاهور مهم ترین شهر پاکستان در زمینه توسعه فناوری و نوآوری است که در سال ۲۰۲۱، در رتبه بندی جهانی شهرها با ۱۴ پله بهبود، به جایگاه ۲۵۷ جهان رسیده است و در بین شهرهای منطقه جنوب آسیا، در رتبه چهارم است. کراچی، دومین شهر فناورانه پاکستان است که با ۷ پله نزول رتبه در جایگاه ۲۸۶ جهان و هشتم جنوب آسیا ایستاده است. اسلام آباد سومین شهر پاکستان در توسعه استارتاپ هاست که در سال ۲۰۲۱، با ۱۲۲ پله صعود، در جایگاه ۴۳۷ جهان و پانزدهم جنوب آسیا ایستاده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن