اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی

۳ نشانه کارآفرین حقیقی

باتشکر از همه امکانات دیجیتالی که فراهم شده، این روزها هرکسی می تواند کارآفرین شود. پس از مدتی از راه اندازی کسب وکار، کارآفرین ها می فهمند، آنچه به آن کارآفرینی می گویند سطح خاصی از هیجان را در بر می گیرد و درواقع کارآفرینی، راندن یک ترن هوایی است. براساس آمار اداره کار در آمریکا، ۲۰ درصد از کسب وکارهای کوچک در نخستین سال فعالیت خود شکست می خورند و ۵۰ درصد از آن ها کمتر از ۵ سال عمر می کنند. چطور باید دانست کسی توانایی کارآفرین شدن را دارد؟ وین گاشکریان، مدیر ارتباطات در انجمن کارآفرینی آمریکا و کارآفرین است. او در سایت کارآفرین به ۳ ویژگی کارآفرینان موفق اشاره می کند.
همیشه تلاش می کند
وین گاشکریان، می گوید وقتی یازده ساله بوده نخستین بار پول در آوردن را تجربه کرده و از آن پس برای پول بیشتر تلاش کرده است. به این فکر می کرده که چطور محصول بهتری بسازد ئ آن را به مشتریان تحویل بدهد. او می گوید:« وقتی به گذشته نگاه می کنم، می بینم این کارهایی که کردم نشانه روحیه کارآفرینی در من بوده است. عطش برای رسیدن به چیزهای بیشتر همان ویژگی است که از یک نفر کارآفرین موفق می سازد».
حلال مشکلات
کارآفرینی واقعی برای شروع کسب وکارش به دردها توجه می کند. وین گاشکریان می گوید «چه چیزی در یک صنعت وجود ندارد و شما می خواهید آن را تولید کنید؟ آیا فرایندی وجود دارد که بتوان آن را ساده کرد و یا با فروش محصول و خدماتی آن را حل و فصل کرد؟ پس از اینکه در دهه ۹۰ کارم را در در صنعت بیمه آغاز کردم ،به این فکر کردم که چطور می توان این صنعت را بهبود بخشید.  در آن زمان فهمیدم این صنعت تا چه اندازه کند است. آن زمان، زمانی بود که اینترنت در دسترس قرار گرفت و فکر می کردم می توان از مسیر ادغام پیشرفت های فناوری، تحولی در روندهای کند در صنعت ییمه ایجاد کرد. در سال ۱۹۹۳، یک سیستم ثبت نام با لپ تاپ ایجاد کردم، یعنی ۱۰ پیش از این فرایندهای دیجیتال وارد صنعت بیمه شود. یافتن ها ضعف ها و دردها و شناسایی راه حل ها یک ویژگی برای کارآفرین است و اگر چنین ویژگی در کسی وجود دارد، او به احتمال زیاد یک کارآفرین بزرگ خواهد بود».
شروع کننده
وقتی زمان راه انداختن یک کسب وکار فرا می رسد، نخستین کسی که می تواند به شما کمک کند، خود شما هستید. کارآفرینی یک کار سخت است و برای ضعیف النفس ها نیست. اگر به اندازه کافی انگیزه هدایت یک شرکت را ندارید، نمی توانید شب های طولانی بیدار بمانید و تصمیم های سخت بگیرید، کارآفرین موفقی نخواهید بود. کارآفرینان حقیقی می دانند سرنوشت آن ها در دستان خودشان است و از این باور برای انگیزه بخشیدن به خود برای یافتن بهترین راه استفاده می کنند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن